Automatiska objektbeskrivningstexter i Vitec Express

Nyhet! Spara ännu mer tid med Vitec Express:
Automatiska objektbeskrivningstexter – prova gratis textrobot t o m 13 maj!


Vad skulle du göra om du helt plötsligt slapp skriva texterna i en objektsbeskrivning? Skulle du använda tiden till att ringa fler kunder och därmed öka försäljningen? Skulle du spendera mer tid med familjen?

Från och med den 11:e mars 2019 kan ditt skrivande vara ett minne blott. Vitec har ingått ett samarbete med Cowrite, som det senaste året revolutionerat sättet mäklare skriver texter på. Cowrite har tagit mäklarbranschen med storm, och kontrakterat mer än hälften av marknaden på bara ett år. I de fem största mäklarkedjorna skapas varje månad tusentals texter genom Cowrites tjänst. Läs mer på www.cowrite.com.

ENKELT
Med Cowrite kan mäklare och mäklarassistenter skapa högkvalitativa bostadsbeskrivningar i Vitec Express på bara några minuter. Vid fritextfältet för säljande beskrivning eller rumsbeskrivningen klickar du bara på ”Cowrite – skrivhjälpen” och svarar på ett antal enkla frågor om objektet. När du svarat på frågorna kan du välja en textvariant som passar och sedan klickar du på ”klar”. Vips, så har du en färdig text som kan varieras i ett oändligt antal utföranden!

KOSTNADSEFFEKTIV
Vitec har förhandlat fram en lösning där Cowrite erbjuds till utvalda kunder helt gratis under två månader. Därefter ges möjlighet att sluta avtal med Vitec där tjänsten erbjuds till en kostnad av 249 kr per skapad text.

Tjänsten är tillgänglig i Vitec Express från och med den 11:e mars 2019. Kostnadsfri utbildning ingår. Inbjudan kommer i samband med att tjänsten aktiveras för dig.

Ja tack, jag vill prova Cowrite kostnadsfritt t o m 13 maj 2019 >>