NYHETER I VITEC EXPRESS, VERSION 2019.2.1 – Säljstödskunder

I denna mellanrelease har vi bland annat vidareutvecklat sökfunktionen. Läs mer om detta och övriga nyheter nedan.

Nyheterna finns tillgängliga från och med måndagen den 29 april 2019. Vi passar på att önska våra kunder en trevlig Valborg!

SÖKFUNKTIONEN
Vi fortsätter att utveckla sökfunktionen i Express. I denna version har vi gjort åtgärder för att bl a förbättra sökningen på fastighetsbeteckningar. Vi har lagt till en möjlighet att lägga till objekt direkt ifrån sökningen och presenterar nu träffarna i två kolumner om man kör Express på dator eller lite bredare skärm. Om det som du söker på finns med i informationen visas det med orange färg så att man lättare ska kunna se vad man fått träff på.

SORTERA ANVÄNDARE
På administrationen för användare finns nu ett menyval under Utför för att sortera användarna i den ordning man önskar för presentation på hemsidan.

HISTORIK FÖR TJÄNSTER PÅ KONTAKTER
Tjänsterna ”Ditt bostadsvärde” och ”Slutpriser i området” eller vad nu dessa tjänster kan ha för namn i er organisation har nu fått en logg där man kan se vilka utskick som gjorts och vilka värden som skickats.

KONTAKTPERSONER PÅ FÖRETAG
En ny undersida för att lägga till kontaktpersoner på företag har tillkommit i denna versionen.

NÄSTA VERSION
Nästa större release av Vitec Express är planerad till juni 2019. Innan dess släpper vi eventuellt någon extrarelease. Vi informerar som vanligt om innehållet via våra nyhetsbrev.