NYHETER I VITEC EXPRESS, VERSION 2019.2.1 – Mäklarsystemskunder

I denna mellanrelease har vi fokuserat på att göra dina dokument i Office-systemen tillgängliga eftersom vi nu stänger ner dessa system. Vi har även vidareutvecklat sökfunktionen. Läs mer om detta och övriga nyheter nedan.

Nyheterna finns tillgängliga från och med måndagen den 29 april 2019. Vi passar på att önska våra kunder en trevlig Valborg!

DOKUMENT
Skapade dokument som tidigare enbart funnits tillgängliga i Mäklarsystem syns nu
även i Express. Dessa dokument kan inte redigeras i Express men kan öppnas upp som
vanligt och e-postas eller skrivas ut.

SÖKFUNKTIONEN
Vi fortsätter att utveckla sökfunktionen i Express. I denna version har vi gjort åtgärder för att bl a förbättra sökningen på fastighetsbeteckningar. Vi har lagt till en möjlighet att lägga till objekt direkt ifrån sökningen och presenterar nu träffarna i två kolumner om man kör Express på dator eller lite bredare skärm. Om det som du söker på finns med i informationen visas det med orange färg så att man lättare ska kunna se vad man fått träff på.

HISTORIK FÖR TJÄNSTER PÅ KONTAKTER
Tjänsterna ”Ditt bostadsvärde” och ”Slutpriser i området” eller vad nu dessa tjänster kan ha för namn i er organisation har nu fått en logg där man kan se vilka utskick som gjorts och vilka värden som skickats.

NÄSTA VERSION
Nästa större release av Vitec Express är planerad till juni 2019. Innan dess släpper vi eventuellt någon extrarelease. Vi informerar som vanligt om innehållet via våra nyhetsbrev.