Digital signering i Vitec Express

DIGITAL SIGNERING SNART I VITEC EXPRESS
Vitec Mäklarsystem AB har idag tecknat avtal med företaget Verified, som erbjuder en plattform för digital signering och identifiering. Detta innebär att du i sommar kommer att kunna arbeta med digital signering i Vitec Express.

Så här fungerar det
Det finns mycket kraftfull funktionalitet i tjänsten men i korta drag så kommer du kunna välja att skicka iväg dokument direkt från Express till dina kunder för signering. När dokumentet är signerat av alla parter så kommer du få en notis om att det finns tillgängligt i Express.

Alla enheter
Tjänsten fungerar oavsett enhet eller operativsystem. Mottagaren som ska fylla i och signera dokumentet väljer om det ska göras i mobilen, PC:n eller surfplattan, vilket har positiv inverkan på upplevelsen.

Hur kommer jag igång?
Vi återkommer med information när det närmar sig release. Har du frågor och funderingar kring detta så kontakta oss.

FÖRETAGET VERIFIED
… erbjuder bland annat elektronisk signering och identifiering. Verifieds resa startade i Sverige 2012. Kort därefter lanserades första versionen av plattformen för den svenska marknaden. Idag erbjuds en komplett produktportfölj inom digital signering & identifiering med ca 1000 kunder fördelat på de nordiska länderna. Plattformen har stöd för bland annat BankID.

Läs mer om Verified här »